Осми летен събор на Тринога и М.И.Р.

ОСМИ ЛЕТЕН МЕЖДУНАРОДЕН СЪБОР В С. ЖЕЛЕН – ВХОД СВОБОДЕН!

От 02 до 10.08. вкл., в махала Черни камик, с. Желен (близо до Своге), ще се проведе станалият вече традиционен 9-дневен събор, посветен на актуални теми: екоземеделие и опазване на околната среда, природна медицина и профилактика, по-адекватни форми на образование, възпитание и взаимоотношения, социална и икономическа взаимопомощ и различни видове изкуство. Основни инициатори са сдружение“Тринога” и М.И.Р.

Обучение за интегрални консултанти

За пръв път у нас, се проведе първа част на сертификационното обучение за интегрални коучъри по системата на Кен Уилбър. Четиридневното теоретическо и практическо занятие беше от 23 до 26 август 2012 г., в София. Подробно изложение на програмата за обучение може да намерите на сайта на организаторите - и по-конкретно тук.

Шести международен събор на Тринога, М.И.Р. и др.

Tой се проведе от 27 юли до 5 август 2012 г.:

1. В София, на 27.07., от 16 до 20 часа, в Софийския Университет, зала 2, се проведе представяне на идеите – екологични, природномедицински, педагогически, бизнес за устойчиво развитие и др. – на Тринога, М.И.Р., «Слънце-Луна», клуб UNECO и „Идея Вита“ , с участието на гости от страната и чужбина и на журналисти.

2. От 28.07. до 05.08 вкл., в махала Черни камик, с. Желен (близо до Своге), се проведе 9-дневен събор, посветен на актуални теми: екоземеделие и опазване на околната среда, природна медицина и профилактика, по-адекватни форми на образование, възпитание и взаимоотношения, социална и икономическа взаимопомощ и различни видове изкуство, с участие на екоактивисти, селски стопани, педагози, психолози, натуропати, музиканти и т.н. от цялата страна и от други държави.

Въвеждащ интегрален семинар

Уводен семинар за интегрални консултанти. През лятото на 2011 г. в София се проведе общоинформиращ семинар, свързан с предстоящ сертификационен курс у нас за интегрални коучъри.